Magazin online

Trăim vremuri în care fiecare dintre noi interacționăm destul de frecvent cu platforme de tip eCommerce. Magazinele online reprezintă o alternativă facilă pentru comerțul clasic, prin eliminarea necesității de deplasare într-o locație fixă, a timpului pierdut în trafic și, de cele mai multe ori, a nervilor întinși la maxim. Fiecare client poate explora catalogul de produsele al magazinului din confortul fotoliului personal, în pauza de masă sau în puținul timp liber rămas după o zi lunga la serviciu.

Beneficiile  eCommerce 

Un beneficiu pentru toți

De avantajele unui magazin online beneficiază și Business Owner-ul și clienții săi.

Din perspectiva posesorului de magazin online, beneficiați de expunere mai amplă a catalogului de produse și permiteți o interacțiune mult mai ușoară pentru clientul final. Acesta poate compara anumite produse, le poate salva pentru o vizualizare ulterioară, poate recomanda unui prieten sau poate plasa o precomandă, chiar dacă produsul nu este pe stoc.

De asemenea, dacă profilul afacerii permite, puteți primi comenzi din orice colt al lumii, într-un număr nelimitat, beneficiind astfel la creșterea vânzărilor și a portofoliului de clienți. O astfel de platforma facilitează fidelizarea acestora, monitorizarea activității și a performanțelor fără a fi nevoi de răsfoirea de borderouri întregi. Administrarea unui magazin online poate fi delegată uneia sau mai multor persoane, în funcție de anvergura afacerii gestionate.

 

 Aveți nevoie de noi? 

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru orice tip de proiect web.
Un simplu telefon și începem să lucrăm pentru dumneavoastră.

Contactați-ne!

Date Contact

Berceni, PRAHOVA
+40 728 295 866
office@dybo.ro

DYBO PROWEB DEVELOPMENT SRL
CUI: 33294158
Reg. Com.: J29/871/2014