Despre noi

Dybo Proweb a apărut descătușare de modurile de lucru inerte și lipsite de evoluție și a continuat cu un efort continuu de a oferi servicii web de calitate, bazate pe tehnologii moderne. Dacă luăm ca referință anul 2006, moment în care apare primul contact cu tehnologiile de realizare a unui site web și navigam spre prezent, putem spune cu mândrie că am văzut multe în domeniul dezvoltării de soluții web personalizate și a domeniilor adiacente - grafică, arhitectură software, optimizare SEO și marketing online.

 

Pasiunea pentru webdesign a prins rădăcini, în vremea liceului, în urmă cu 18 ani și a devenit, încet-încet, un mod de viață plin de provocări și satisfacții. Am trăit și experimentat situații pe care nu le înveți la școală și pentru care nu te pregătește nimeni. Am început să lucrăm cu oameni, unii parteneri, alții colegi, unii clienți, alții colaboratori și am învățat câte puțin de la fiecare.

După 8 ani, în anul 2014, când experiența a atins un nivel avansat, ia naștere Dybo Proweb, o firmă firavă, inocentă, visătoare la cele mai mărețe proiecte. Am muncit din greu să dovedim că putem, am lucrat câteodată la un ritm alert și am încercat să ținem pasul cu viteza nălucitoare a evoluției Internetului. Am realizat proiecte web diverse, unele au murit între timp, altele sunt încă în online și asta ne face să credem că am facut bine ce am făcut.

 

 SUNTEM  încă aici și  AȘTEPTĂM PROVOCĂRILE  dumneavoastră.

 

Mulțumim pentru lectură și abia așteptăm să ne cunoștem! Între timp, aruncați o privire printre ultimele noastre roiectele.

Rămâneți conectați cu proiectele, ofertele și serviciile DYBO

Date Contact

Berceni, PRAHOVA
+40 728 295 866
office@dybo.ro

DYBO PROWEB DEVELOPMENT SRL
CUI: 33294158
Reg. Com.: J29/871/2014