Despre noi

Dybo Proweb a apărut din dorința de a îmbunătăți Internetul românesc, de a oferi servicii web de calitate. Bazată pe experința de peste 10 ani a fondatorilor în domeniul dezvoltării web și a domeniilor adiacente - grafică publicitară, optimizare SEO și marketing online, firma are o pantă ascendentă, având soluții optime pentru nevoile clienților și oferind suport specializat.

 

Pasiunea pentru webdesign a prins rădăcini, în vremea liceului, în urmă cu 13 ani, in anul 2006, pe vremea PC-urilor Pentium III. În acea vreme Internetul începea încet-încet să acapareze diveste activități didactice și de social-media. Din acel moment a urmat o serie de colaborări cu diverse companii și ONG-uri pentru realizarea de site-uri noi, moderne și de soluții online fiabile.

După 8 ani, în anul 2014, când experiența a atins un nivel avansat, ia naștere Dybo Proweb, firmă orientată către dezvoltarea web (webdesign, web development, programare web), cu o experiență solidă și în celelalte domenii conexe. Dovezi stau proiectele realizate în cei 4 ani de activitate.

 

 LUCRĂM  la proiectele actuale și  AȘTEPTĂM PROVOCĂRILE  dumneavoastră.

 

Vă mulțumim pentru lectură și suntem interesați să ne cunoștem! Sau poate doriți să răsfoiți prin proiectele noastre.

Rămâneți conectați cu proiectele, ofertele și serviciile DYBO

Date Contact

Berceni, PRAHOVA
+40 728 295 866
office@dybo.ro

DYBO PROWEB DEVELOPMENT SRL
CUI: 33294158
Reg. Com.: J29/871/2014