Despre noi

Dybo Proweb din dorința de a înfrumuseța Internetul românesc și a oferi servicii web de calitate. Bazată pe experința de peste 10 ani a fondatorilor în domeniul dezvoltării web și a domeniilor adiacente - grafică publicitară, optimizare SEO și marketing online, firma a avut o pantă ascendentă de-a lungul anilor, găsind soluții optime pentru nevoile clienților și oferind suport specializat.

 

Pasiunea pentru webdesign a prins rădăcini, în vremea liceului, în urmă cu 12 ani, in anul 2006, pe vremea PC-urilor Pentium III. În acea vreme Internetul începea încet-încet să acapareze diveste activități didactice și de social-media. Din acel moment a urmat o serie de colaborări cu diverse companii și ONG-uri pentru realizarea de site-uri noi, moderne și de soluții online fiabile.

După 8 ani, în anul 2014, când experiența a atins un nivel avansat, ia naștere Dybo Proweb, o firmă mică, orientată către dezvoltarea web (webdesign, web development, programare web), însă cu o experiență solidă și în celelalte domenii conexe. Scopul? Rotunjirea veniturilor din salariul de angajat. Se pare că ne-a ieșit, dovadă stând proiectele realizate în cei 4 ani de activitate.

Iată-ne 4 ani mai târziu, în 2018.  ANUL DYBO!  Sediu nou, oameni noi, idei noi! Momentul pentru un nou capitol!

 

 NE FOCUSĂM  pe proiectele actuale și  NU DĂM ÎNAPOI  de la noi provocări.

 

Vă mulțumim pentru lectură și suntem interesați să ne cunoștem! Sau poate doriți să răsfoiți prin proiectele noastre.

Rămâneți conectați cu proiectele, ofertele și serviciile DYBO

Date Contact

Berceni, PRAHOVA
+40 728 295 866
office@dybo.ro

CUI: 33294158
Reg. Com.: J29/871/2014